7
SERVICII SOCIALE
Sectorul 6 a fost reprezentat întotdeauna de o comunitate unită,
în cadrul căreia generații la rând s-au mândrit cu sentimentul apartenenței la un loc pe care l-au numit, simplu: Acasă!

Acasă poate însemna fie casa părintească, fie o locuință în care
doi tineri își încep viața de familie sau un apartament de necesitate provizorie, atunci când anumite persoane întâmpină greutăți
care le vulnerabilizează.

Primarul oamenilor
  • Am demarat construirea unui ansamblu de locuințe sociale, cu 246 de unități locative, ce vor fi gata în mai puțin de 24 de luni. Apartamentele sunt structurate după necesitățile familiilor care le solicită, respectiv 96 garsoniere, 110 apartamente cu 2 camere, 34 apartamente cu 3 camere și 6 apartamente cu 4 camere. Terenul se află în proximitatea tuturor facilităților importante: metrou, piață, școală, grădiniță, parc și teren de sport.
  • Voi înființa programul ”Primii pași în viața de familie”, prin care să acordăm o subvenție lunară tinerilor din sector, cu vârsta până în 35 de ani, pentru a putea accesa o locuință de pe piața liberă.
Iar pentru seniorii Sectorului 6, voi continua atât dezvoltarea programelor de implicare activă în bunul mers al comunității, cât și programele de socializare și dezvoltare personală continuă din cadrul ”Cluburilor Seniorilor”.